Home»FAQ

FAQs

De meest gestelde vragen… en de antwoorden.

Mijn Gouden Plaat is uiteraard geen officiële erkenning van één of andere instantie, maar wel een geweldig cadeau om een prestatie, resultaat of gebeurtenis te vieren. Dus voor je aantal behaalde streams van een song, of lancering van je CD, een trouwerij, verjaardag of jubileum… het zijn vaak persoonlijke mijlpalen die ermee beloond worden.
We streven er ook naar om de ‘award’ er zo realistisch mogelijk uit te laten zien waarbij je zelf vrij bent om er op neer te zetten wat je wilt en wij het maatwerk rond  de vormgeving leveren totdat je tevreden bent.
Als basis nemen we ook een echte originele ‘oldskool’ vinyl 45 toeren single die we een badje geven en daarna ‘goud’ coaten. De plaat wordt dus niet geprint of of zo.

Doordat er een willekeurige single wordt gebruikt vinden wij het in ieder geval een mooie gedachte dat wellicht een Luv, Heino, of James Last single alsnog iemand enorm blij maakt.

Bij elkaar 5 werkdagen. Wij streven ernaar om binnen 36 uur een eerste proef naar je te mailen zodat we binnen 2 werkdagen een goedkeuring kunnen krijgen op het ontwerp.Vanaf dat moment kunnen wij de plaat daadwerkelijk maken en verzenden. Dat duurt ongeveer 3 werkdagen.

Na uw bestelling krijgt u van ons een link waar u de benodigde gegevens kunt invullen. Zoals de songtitel, de artiest, de producer, etc. Daarna gaan wij aan de slag om de eerste proef te maken.

Het antwoord hierop is productietijd.
Om een Thema gouden plaat te maken maken we gebruik van het sjabloon die we voor dat thema hebben ontwikkeld. De vormgeving staat op een vaste plek zodat we binnen het thema de plaat kunnen personaliseren.
Een Custom-made plaat heeft zo’n drie keer meer aan productietijd nodig omdat de aangeleverde bestanden verwerkt worden over het gehele uiterlijk.

Bij een Custom-made plaat (zie de afbeeldingen) worden foto’s en/of logo’s verwerkt in het label, de achtergrond en het hoesje. Daarnaast kunnen alle teksten naar wens aangepast worden worden.

Ja, dat is mogelijk. Als je een vierkante uitsnede van je foto naar ons meestuurt, plaatsen wij die op de plek waar het hoesje staat; zonder meerkosten. Heb je nog andere wensen? Dan kunnen wij die tegen dtp tarief (€ 8,75 per 10 minuten) voor je uitvoeren. Heb je nog meer wensen? Dan ben je met een Custom-made ‘plaat op maat’ goedkoper uit.

Als basis gebruiken wij een originele vinyl single die uit het vorig millennium komt. Die gaat uiteindelijk in een lijst van 32,6 cm hoog bij 23,8 cm breed. De lijst heeft de mogelijkheid om op te hangen of neer te zetten met een standaard.

Nee, we gebruiken alleen single’s voor Mijn Gouden Plaat.
Zoals je misschien weet staan er meerdere nummers op een LP (afkorting voor longplay). Mijn Gouden Plaat is een cadeau om een enkele prestatie of gebeurtenis te vieren. Daar vinden wij een single beter bij passen.
Bij een LP liggen de productiekosten een stuk hoger en heb je al snel een verpakking van 50 x 70 cm nodig. Dat formaat geeft ook te vaak problemen tijdens de verzending. Singles dus : )

Nee. We verzenden enkel in Nederland en naar België. (Toch een beetje buitenland dan…)

Andere vraag?

Staat je vraag er niet tussen? Zoek dan even contact. Mail even via ons contactformulier of bel met 06 51905434. We helpen je graag verder.

×