Home»Wat en hoe?

Een Award laat je maken om een mijlpaal te vieren. De aanleiding hiervoor is voor iedereen anders. De één heeft een 10 miljoen streams status behaald; een ander heeft de eerste 10 binnen. De lancering van een podcast… een opening van een studio… een vertrekkende festivaldirecteur… of een ‘gewone’ dagelijkse held. Mijn Gouden Plaat maakt Awards voor de muziekindustrie als voor de individuele muziekheld.

Wat enHoe…

De korte must-read versie

Twee soorten Awards
• Thema Award Een Thema Award wordt altijd geleverd in een omlijsting/lijst met een standaardplaat. Het design gaat op basis van een vaststaand template. Naast de tekst kan er één afbeelding worden geplaatst.
• Custom-made Al onze andere Awards zijn Custom-made; waarbij het design open ligt. Naast de tekst kunnen er meerdere afbeeldingen, logo’s of fonts worden aangeleverd. De randloze lijst die we hiervoor gebruiken is in 4 formaten verkrijgbaar; One, Two, Three en Four.

Twee kwaliteiten plaatmateriaal
Standaard. In alle Awards leveren we standaard een gespoten single formaat. De kleur van deze basisplaat is licht glanzend matgoud.
High-end. High-ends zijn er in een goud of platina versie en verkrijgbaar in single and LP formaat. Deze uitvoering is extreem glanzend en kunnen (optioneel) in onze Custom-made’s worden verwerkt.

Aanleveren
Nadat je een bestelling hebt geplaatst ontvang je een link naar ons basisformulier waarmee je je tekst- en beeldmateriaal kunt uploaden. Met die info kunnen wij aan de slag en de eerste opzet ontwerpen. Je krijgt altijd een pdf proef totdat je tevreden en akkoord bent.

Het ontwerp

Het belangrijkste onderdeel blijft voor ons het ontwerp. Er zit dan ook een gedreven ontwerp(st)er voor klaar om je materiaal zo optimaal mogelijk naar een fraai design te vertalen.
Een eigen ontwerp aanleveren is (in overleg) overigens ook mogelijk. We adviseren echter om het design door ons te laten verzorgen. We doen dit al een tijdje en weten gewoonweg wat we doen, wat de mogelijkheden zijn, en wat er werkt.

Doorlooptijd
Die is normaal 5 werkdagen vanaf het aanlevermoment. Daarna ontvang je binnen  48 uur een proef waarop eventuele correctierondes volgen. Nadat je akkoord bent, gaan we de Award maken en verzenden.

Dat is ‘m!
Mocht je nog meer informatie over de bovenste onderwerpen willen wten. Kijk dan onder de FAQ.

Beterwetertjes…

• Voor de liefhebbers kunnen we zonder meerprijs een gouden CD plaatsen in een Custom-made Award.

• Een (high-end) LP formaat past alleen in een FOUR.

• Het weekend telt helaas niet als werkdag.

• Een bestelling verloopt het effectiefst via de site en ons ‘heilige’ orderformulier; onze workflow is hier op afgestemd.

• Heb je spoed? Kijk den even onder deze FAQ wat er mogelijk is.

• We maken uiteraard geen Awards na en willen dus niet werken met beeldmateriaal dat niet van jou kan zijn.
Voor meer info hierover zie deze FAQ.

• Kijk voor de kleine lettertjes bij onze voorwaarden

×